Våra maskiner

När du hyr maskiner från MaskinSlussen ser vi till att du får rätt maskin för ditt unika behov.

Mer än bara maskiner.

När du samarbetar med MaskinSlussen blir det enkelt för dig. Vi har kunskapen och erfarenheten. Du får den utrustning du behöver, när du ska ha dem – där du ska ha dem. Effektiv logistik med maskiner och tillbehör från marknadens bästa tillverkare tillsammans med personlig service och engagemang, är vårt kännetecken. Vi på MaskinSlussen har mångårig erfarenhet och kunskap som vi med glädje delar med oss av.

 


Vill du hyra maskin?

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig direkt för att hjälpa dig
hitta rätt maskin för dina behov.

Hyresförfrågan

Anläggningsmaskiner

MaskinSlussen erbjuder ett sortiment av moderna välutrustade anläggningsmaskiner som uppfyller alla dagens miljökrav med till exempel biologiskt nedbrytbar hydraulolja som standard. Vår maskinpark består av välkända varumärken som i kombination med vår egna kompetenta serviceorganisation garanterar en driftssäker hyreslösning. Vi har allt från stora gräv-, last-, och schaktmaskiner till mindre kompressorer och generatorer. Vill du hyra anläggningsmaskiner, men är osäker på vilka? Kontakta ditt närmaste hyrcenter för att få hjälp av vår kunniga personal.

Visa maskiner


Bodar, vagnar och toaletter

I vårt sortiment finns tillfälliga lokaler för många ändamål till exempel byggarbetsplatser, daghem och industrier. Vi anpassar alltid utrustningen efter dina önskemål, och vi hjälper dig med allt från behovsanalyser och planritningar till etablering och bevakning. Låt oss därför vara med från början och planera arbetet med energitillförsel, bodar, belysning och allt annat som gör en byggarbetsplats miljövänlig. Kontakta ditt närmaste MaskinSlusscenter om du vill hyra bodar.

Visa maskiner

Kraft, värme och ventilation

Vårt breda utbud av el och energi innehåller allt från generatorer och transformatorer till avfuktare och luftvärmare. Vill du hyra el och energiprodukter ser vi till att du får maskiner som passar till ert specifika projekt, alltid med högsta kvalité.

Visa maskiner

Liftar, kranar och hissar

MaskinSlussen har ett komplett sortiment av liftar för både stora och små projekt. Vår stora liftpark består bland annat av saxliftar, bomliftar och billiftar. Kontakta ditt närmaste hyrcenter när du är i behov av att hyra liftar så hjälper vår kunniga uthyrningspersonal dig att välja rätt!

Visa maskiner

Byggmaskiner

Vårt breda utbud av byggmaskiner innehåller allt från skruvdragare och laserinstrument till betongbehandlingsmaskiner och belysningsmaster. Vill du hyra byggmaskiner ser vi till att du får maskiner som passar till ert specifika projekt, alltid med högsta kvalité.

Visa maskiner

Bli kund