Vi är det självklara valet – när du ska hyra maskin.

Hos oss får du personlig service, de rätta maskinerna och flexibla lösningar

Pressmeddelande – 28 September 2020

Stavdal byter namn till MaskinSlussen – på orterna Lidköping, Trollhättan och Vara – i syfte att självständigt utveckla företaget inför framtiden.

Maskinuthyraren Stavdal på orterna Lidköping, Trollhättan och Vara byter namn till MaskinSlussen den 1 oktober. Detta som en del i arbetet att förtydliga att man är ett regionalt och värderingsstyrt företag som vill göra skillnad för sina kunder.

– Namnbytet är ett led i beslutet att självständigt driva utvecklingen av bolaget för att bli det självklara valet för kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi ska uppfattas som personliga, professionella och pålitliga i alla lägen, förklarar Mikael Johansson, delägare.

– Vi ville ha ett oberoende namn som speglar både våra ambitioner och vad vi sysslar med. Vi ska lyfta våra kunder och medarbetare – nivå för nivå – uppåt och framåt, säger Jonas Boström, VD och delägare.

De tre värdegrunderna engagemang, glädje och tillsammans ska genomsyra allt vi gör. Detta i kombination med våra drivkrafter kunden först, teamwork, rätt från mig samt utveckling ska prägla sättet vi tänker och hur vi jobbar.

I det varumärkesarbete som företaget genomgått har även en ny affärsidé arbetats fram för att skapa ett tydligt fokus mot visionen att bli det självklara valet. Affärsidén lyder: Vi hjälper ambitiösa, regionala kunder inom den privata och offentliga sektorn till en komplett, smidig och prisvärd hyreslösning med den bästa servicenivån och högsta kvalitén.

–Det är en modig affärsidé men innehållet speglar faktiskt vad våra kunder säger om oss. Vi vill bygga vidare på det goda och fortsätta att utveckla oss själva och hela tiden ställa frågan, hur kan vi göra det här ännu bättre för våra kunder, förklarar Mikael Johansson, delägare.

– Vi jobbar mycket med detta internt nu. Vi sätter nya mål, genomför förbättringar och ser över både organisation och kompetenser för att säkerställa att företaget blir långsiktigt framgångsrikt, avslutar Jonas Boström, VD och delägare.

Det nya namnet MaskinSlussen blir officiellt den 1 oktober 2020 och i och med det lanseras även varumärkets nya visuella identitet följt av ny webbsajt, maskinslussen.se

För mer information kontakta:

Jonas Boström, VD
0707-32 75 95
jonas.bostrom@maskinslussen.se


MaskinSlussen Lidköping

Sockerbruksgatan 30
531 40 Lidköping
+46 (0)510 207 67
info@maskinslussen.se

MaskinSlussen Trollhättan

Betongvägen 9
461 38 Trollhättan
+46 (0)520 48 82 40
trollhattan@maskinslussen.se

MaskinSlussen Vara

Gamla Tegelbruket
534 96 Vara
+46 (0)512 100 60
info@maskinslussen.se