Vi är det självklara valet
– när du ska hyra maskin

Hos oss får du personlig service, de rätta maskinerna och flexibla lösningar.

Vi byter namn och utseende.

1 oktober byter Stavdal (BKJ Maskinuthyrning AB) namn till MaskinSlussen AB för att stärka vår närvaro i Lidköping, Trollhättan och Vara.

Öppettider


Lidköping kl 7-16.30


Trollhättan kl 6.30-16.30


Vara kl 7-16
Lunchstängt kl 12-13


Vill du bli del av vårt team?

Mekaniker

Just nu söker vi dig som vill arbeta som mekaniker hos MaskinSlussen. Du kommer ingå i ett team som ser till att företagets produkter servas och underhålls på ett professionellt sätt. Tillsammans tar vi emot interna kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande. Är du intresserad så hittar du ansökan via länken nedan.
Till jobbansökan »

Etablerare

Vi söker även en etablerare till MaskinSlussen.  Du kommer ingå i servicegruppen som utför arbeta hos kund med bl.a etablering och avetablering av bl.a. bodar, ställning, värme/hetvatten samt hanterar service och underhåll och felsökning av företagets produkter både ute hos kund och på hyrcentret.

Du kommer att vara delaktig i planeringsarbetet för etableringen, förbereda material och kringutrustning samt övrigt förekommande arbetsuppgifter där du stöttar dina kollegor.
Till jobbansökan »

 

Att hyra maskiner är ett självklart val

Att hyra maskiner istället för att äga en egen maskinpark är fördelaktigt på flera sätt. När du hyr maskiner bidrar du till ett mer hållbart samhälle. Behovet av nytillverkade maskiner minskar när fler användare istället delar på samma maskiner. När du hyr maskiner från MaskinSlussen ser vi till att du får rätt maskin för ditt unika behov. Vi levererar nyservade maskiner i toppskick, med rätt inställning så att ni ska kunna arbeta säkert och organiserat. Om en maskin skulle gå sönder byter vi ut den omgående eller reparerar på plats – säkerhet kommer alltid först.

Våra maskiner

Mer än bara maskiner

När du samarbetar med MaskinSlussen blir det enkelt för dig. Vi har kunskapen och erfarenheten. Du får den utrustning du behöver, när du ska ha dem – där du ska ha dem. Effektiv logistik med maskiner och tillbehör från marknadens bästa tillverkare tillsammans med personlig service och engagemang, är vårt kännetecken. Vi på MaskinSlussen har mångårig erfarenhet och kunskap som vi med glädje delar med oss av.

 

Bli kund hos oss

Ett samarbete med MaskinSlussen ger dig tillgång till en bred och välservad maskinpark. Det är det smidigaste sättet att alltid ha rätt maskin på rätt plats. Du får alltid personlig service av våra professionella medarbetare. Det blir inte enklare än så.

Kontakta oss

Bland våra maskiner finns många produkttyper och modeller.

För att se vårt kompletta sortiment och få hjälp snabbt rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt.

Mer om maskiner

Låt oss hjälpa dig
hitta rätt maskin

Klicka och fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.
Önskar du få hjälp snabbt, rekommenderar vi att du ringer oss direkt.
Lidköping 0510-207 67 · Trollhättan 0520-48 82 40 · Vara 0512-100 60

En trygg leverantör

Vi på MaskinSlussen lever för att lösa maskinlogistiken åt små och stora företag. Hittar du inte svaret du söker så tveka inte att kontakta något av våra hyrcenter i Lidköping, Trollhättan och Vara.

  • För kunder
  • Maskinuthyrning
  • Personalliggare
  • ID06
  • Utbildning
  • Säkerhet

För kunder

För leverantörer

Tillsammans gör vi skillnad.

Det ska vara roligt att jobba tillsammans med oss. Vi har tre ord som vi tycker beskriver MaskinSlussens värdegrund och det är engagemang, glädje och tillsammans. Det genomsyrar vårt sätt att jobba, vårt sätt att vara och vad som är viktigt för oss som samarbetspartner.

Jobba säkert med maskiner.

MaskinSlussen erbjuder dig utbildningar som bidrar till säkrare arbetsplatser. Många arbetsuppgifter i byggbranschen kräver att personalen är kravutbildad. Vi tillhandahåller ett flertal kravutbildningar som gör arbetsplatsen säkrare och tryggare. Några exempel är Truckutbildning, Arbete på väg, Heta arbeten, Liftutbildning, Säkra lyft och Ställningssutbildning mfl. Genom våra utbildningar kan vi ge er de bästa förutsättningarna för att maskinerna vi hyr ut används på bästa sätt och minska risken för olyckor. Utbildningarna är certifierade och godkända enligt rådande standard.

Läs mer om våra utbildningar